Vyhledávání
Přihlášení
Nejlepší fotografie
Kňour
vloženo: 8.12.2024 15:10
autor: Jan Randýsek
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2012
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2013
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2014
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2015
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2016
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2017
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2018
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2019
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2020
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2021
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2022
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2023
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2024
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2025
Fotografie
- úlovky (ČR, SR) (17262) (1 dnes)
- úlovky (svět) (2205)
- trofeje (4701)
- historie (3858)
- zvěř v přírodě (43028) (5 dnes)
- zvěř v zajetí (3715)
- příroda (39257) (6 dnes)
- lovecké výstavy (1535)
- lovecký pes (13532)
- zbraně (2579)
- lidé (4670)
- fotopast (15597) (1 dnes)
- myslivecké umění (4843)
- myslivecký interiér (457)
- shozy (jelení, srnčí atd.) (7043)
- ptactvo v přírodě (20122) (3 dnes)
- hmyz v přírodě (7015)
- obojživelníci a plazi (1342)
- květiny a houby (15527)
- myslivecké stavby (3932)
- sokolnictví (512)
- ostatní (24528)
Fotografie desetiletí
úlovky (ČR, SR)
Vychozený BOJOVNÍK
vloženo: 15.12.2017 11:18
autor: Jaroslav Klemsa
úlovky (svět)
Rakousko Mörzelspitze
vloženo: 24.10.2015 09:14
autor: Hofmeister Jan
trofeje
Letošní srnec
vloženo: 14.5.2020 16:58
autor: František Šmída
zvěř v přírodě
Raději nerušit
vloženo: 13.4.2015 08:32
autor: Děda z lesa
zbraně
Rytina zásobníkové botky, moje práce.
vloženo: 4.10.2019 20:27
autor: Stanislav Satoria
fotopast
srneček
vloženo: 8.6.2013 08:15
autor: micinka
myslivecké umění
farbiarka
vloženo: 31.3.2013 13:47
autor: Marek Horňák
Statistika
Připomínky a názory
Fotografie
« novější foto | starší foto » |
Sojka II.
Nikdy jsem sojku neochutnal, tak jsem ji stáhnul a šup s ní do kastrolku.Byl jsem překvapen, jak je to malé tělíčko.vložil: Jiří Netík
vloženo: 22.10.2019 18:45
zobrazeno: 1875x
hodnocení: 21 hlasů
vloženo: 22.10.2019 18:45
zobrazeno: 1875x
hodnocení: 21 hlasů
Komentáře:
25.10.2019 11:05 vložil Zdeněk Auerswald
Pánové, polévka ze sojek je výborná.
Pánové, polévka ze sojek je výborná.
23.10.2019 23:48 vložil jiri rajs
Paní Jindřiško,i žabí stehýnka a raky jsme za mlada ochutnávali,ale vždy jsme zapomněli na sůůůůůl.
Paní Jindřiško,i žabí stehýnka a raky jsme za mlada ochutnávali,ale vždy jsme zapomněli na sůůůůůl.
23.10.2019 21:34 vložil Roman Macho
Jsou křehcí, dají se jíst i s kostmi, cha cha. I když nevím jak ty dnešní ????
Jsou křehcí, dají se jíst i s kostmi, cha cha. I když nevím jak ty dnešní ????
23.10.2019 21:08 vložil Jiří Netík
Dal jsem si hlas od toho jak se mně sbíhají sliny, napravím. Mám ve voliérách vrabce a teď i pokušení. Cha..cha...
Dal jsem si hlas od toho jak se mně sbíhají sliny, napravím. Mám ve voliérách vrabce a teď i pokušení. Cha..cha...
23.10.2019 20:32 vložil Roman Macho
Já ho několikrát jedl jen na másle,se solí a s kmínem. Opravdu delikatesa. Vrabec byl naše první lovná zvěř. "Pánové a dámy prominou" !?! A na perníku, hmmm, zní to lákavě.
Já ho několikrát jedl jen na másle,se solí a s kmínem. Opravdu delikatesa. Vrabec byl naše první lovná zvěř. "Pánové a dámy prominou" !?! A na perníku, hmmm, zní to lákavě.
23.10.2019 19:52 vložil Jiří Netík
Romane, ve staré myslivecké kuchařce jsem našel recept "Vrabec na perníku"
Romane, ve staré myslivecké kuchařce jsem našel recept "Vrabec na perníku"
22.10.2019 22:15 vložil František Mlčoch
K neuvěření.....
K neuvěření.....
22.10.2019 22:11 vložil Karel Kolář
Jako kluk jsem chodíval za raního šírání hlídat třešně na naši alej. Dostal jsem za úkol střelit vzduchovkou nějakého špačka, aby se našim třešním vyhýbali. To byly moje lovecké začátky (i když ilegální,ale ono se to tehdy tak nebralo). Když jsem pak domů přinesl hrozen špačků, babička mi je upekla s nádivkou. Musel jsem si je ale sám oškubat a vykuchat. Šmakovalo mi to náramně!! Špačci mají maso kořeněné chuti a úžasně jemné.
Jako kluk jsem chodíval za raního šírání hlídat třešně na naši alej. Dostal jsem za úkol střelit vzduchovkou nějakého špačka, aby se našim třešním vyhýbali. To byly moje lovecké začátky (i když ilegální,ale ono se to tehdy tak nebralo). Když jsem pak domů přinesl hrozen špačků, babička mi je upekla s nádivkou. Musel jsem si je ale sám oškubat a vykuchat. Šmakovalo mi to náramně!! Špačci mají maso kořeněné chuti a úžasně jemné.
22.10.2019 21:27 vložil Roman Macho
Kvíčaly a dokonce i vrabce na másle mně a kamarádovi pekla jeho dnes již bohužel zemřelá matka. Manželka hajného a úžasná kuchařka. Hodně vařila podle staré myslivecké kuchařky. Co se týče vrabce, lepší maso jsem asi nikdy nejedl.
Kvíčaly a dokonce i vrabce na másle mně a kamarádovi pekla jeho dnes již bohužel zemřelá matka. Manželka hajného a úžasná kuchařka. Hodně vařila podle staré myslivecké kuchařky. Co se týče vrabce, lepší maso jsem asi nikdy nejedl.
22.10.2019 21:05 vložil Jindřiška Padalíková
Já jedla klobásky z ondatry, ale nevěděla jsem to. Lesní perla (pan Ševčík) je dělal a tvrdil, že je v nich jen srnčí a černá.
Já jedla klobásky z ondatry, ale nevěděla jsem to. Lesní perla (pan Ševčík) je dělal a tvrdil, že je v nich jen srnčí a černá.
22.10.2019 20:59 vložil Jiří Netík
To jsem Inko vyzkoušel jako kluk
To jsem Inko vyzkoušel jako kluk
22.10.2019 20:36 vložil Jindřiška Padalíková
A co tak žaby, nezkusíš ?
A co tak žaby, nezkusíš ?
22.10.2019 20:28 vložil Jiří Netík
Jirko musím ochutnat i tu kvíčalu, ta bude hodně malá.Slyšel jsem v rádiu recept na špačky po Boloňsku.
Jirko musím ochutnat i tu kvíčalu, ta bude hodně malá.Slyšel jsem v rádiu recept na špačky po Boloňsku.
22.10.2019 20:12 vložil jiri rajs
Když jsem byl malý,tak táta střílel sojky a kvíčaly a máma z nich dělala polívku,jak to chutnalo si už nepamatuji.
Když jsem byl malý,tak táta střílel sojky a kvíčaly a máma z nich dělala polívku,jak to chutnalo si už nepamatuji.
Chcete-li hlasovat nebo napsat komentář k této fotce, musíte být přihlášeni.