16 let s Vámi
Diskuze Nástěnka Články Fotky Videa Odkazy Kalendář Myslivecký obchůdek Inzerce
Vyhledávání


Přihlášení
Nejlepší fotografie
Fotografie
Fotografie desetiletí

úlovky (ČR, SR)

Říje 2012
Říje 2012
vloženo: 3.2.2013 12:04
autor: Aleš Náhlý

úlovky (svět)

Ještě Kanada
Ještě Kanada
vloženo: 18.5.2014 08:38
autor: Děda z lesa

trofeje

Zlatá rarita
Zlatá rarita
vloženo: 10.8.2018 09:27
autor: Antonín Pospíchal

zvěř v přírodě

Liška v oboře
Liška v oboře
vloženo: 2.6.2020 08:32
autor: Děda z lesa

zbraně

Pažby na kulovnice CZ (řezby,šelak)
Pažby na kulovnice CZ (řezby,šelak)
vloženo: 18.1.2018 10:25
autor: jirka krbeček

fotopast

rys
rys
vloženo: 6.2.2019 15:51
autor: Lubomír Černý

myslivecké umění

diviak
diviak
vloženo: 21.3.2018 21:04
autor: Marek Horňák
Statistika
  • 238083 fotek (19 dnes)
  • 8212 videí (0 dnes)
  • 333 odkazů (0 dnes)
  • 9304 inzerátů (10 dnes)
  • 289 diskuzí (0 dnes)
  • 754658 komentářů fotek (22 dnes)
  • 12971 komentářů videí (0 dnes)
  • 3333189 hlasování fotek (154 dnes)
  • 56914 hlasování videí (1 dnes)
  • 38621 registrovaných uživatelů
    1 dnes nových, 7 online

Připomínky a názory
Fotografie
« novější fotostarší foto »

Gulášek - začátek

vložil: Michael Brož
vloženo: 23.5.2013 15:36
zobrazeno: 1863x
hodnocení: 14 hlasů



Komentáře:

24.5.2013 08:17 vložil Lubomír Prokeš
1****
24.5.2013 05:21 vložil Jaroslav Vlosovský
Míšo začátek fakt dobrý. Jinak já dávám maso až je cibule tmavá. To pak dá gulášku pěknou barvičku. Tak jsem Míšo zvědavej na pokračování....1***
23.5.2013 23:32 vložil Milan Flora
Michale, moje řeč, když se guláš zbaští všechen, pak není co řešit a hlavně když jsou všichní spokojeni...1*
23.5.2013 23:20 vložil Michael Brož
Romane váhově jí dávám půlku z váhy masa a hezky do tmava, ale to se mi někdy nechce :o))) tak jen do zlatava. Podle toho kolik jí je mi to v tomhle hrnci vychází na hodinu, hodinu a půl a to se mi fakt někdy nechce u toho stát, tak to jen malinkato ošulím :o))) a jinak dle fantazie, vlastní chuti a třeba i co dům dá a taky podle rozpočtu. Jde to zmáknout za pětistovku(bez masa), ale i za jednou tolik. No a největší odměna, když chutná a všechno se zbaští :o)))
23.5.2013 23:00 vložil Roman Skřejpek
Michale,gulášek vypadá zajímavě a otázka zní-ty dáváš maso na jen zpěněnou cibulku? Já maso dávám až je cibule vždy aspoň více růžová,zatím jsem nemněl odvahu dát maso na světlou cibuli.Tak písni něco na toto téma,jiný kraj jiný postup při vaření guláše-pokrmu pro bohy:-))

Chcete-li hlasovat nebo napsat komentář k této fotce, musíte být přihlášeni.