
Vyhledávání
Přihlášení
Nejlepší fotografie

Včerejší č. 40 a 41
vloženo: 25.2.2025 12:40
autor: Josef Kouba
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2012
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2013
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2014
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2015
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2016
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2017
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2018
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2019
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2020
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2021
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2022
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2023
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2024
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2025
Fotografie
- úlovky (ČR, SR) (17300)
- úlovky (svět) (2216)
- trofeje (4707)
- historie (3860)
- zvěř v přírodě (43156) (1 dnes)
- zvěř v zajetí (3716)
- příroda (39439) (5 dnes)
- lovecké výstavy (1536)
- lovecký pes (13545)
- zbraně (2586)
- lidé (4671)
- fotopast (15729) (5 dnes)
- myslivecké umění (4863)
- myslivecký interiér (460)
- shozy (jelení, srnčí atd.) (7074) (2 dnes)
- ptactvo v přírodě (20301) (2 dnes)
- hmyz v přírodě (7019)
- obojživelníci a plazi (1342)
- květiny a houby (15550) (1 dnes)
- myslivecké stavby (3941)
- sokolnictví (512)
- ostatní (24557)
Fotografie desetiletí
úlovky (ČR, SR)

odlov muflona
vloženo: 4.9.2014 13:08
autor: Jiří Kejkrt
úlovky (svět)

Magadan 2012
vloženo: 16.1.2013 17:58
autor: Sláva Dolníček
trofeje

Kamarádův srnec
vloženo: 6.7.2017 20:35
autor: Blanka Klatovská
zvěř v přírodě

Černí rytíři
vloženo: 4.2.2013 14:59
autor: Roman Těšínský
zbraně

V dílně...
vloženo: 27.8.2015 07:00
autor: jirka krbeček
fotopast

trocha adrenalinu
vloženo: 13.3.2014 16:33
autor: Jaroslav Válek
myslivecké umění

Autor neznámý II.
vloženo: 14.1.2017 13:49
autor: Jindřiška Padalíková
Statistika
Připomínky a názory
Fotografie
« novější foto | starší foto » |
Gulášek - začátek

vložil: Michael Brož
vloženo: 23.5.2013 15:36
zobrazeno: 1862x
hodnocení: 14 hlasů
vloženo: 23.5.2013 15:36
zobrazeno: 1862x
hodnocení: 14 hlasů
Komentáře:
24.5.2013 08:17 vložil Lubomír Prokeš
1****
1****
24.5.2013 05:21 vložil Jaroslav Vlosovský
Míšo začátek fakt dobrý. Jinak já dávám maso až je cibule tmavá. To pak dá gulášku pěknou barvičku. Tak jsem Míšo zvědavej na pokračování....1***
Míšo začátek fakt dobrý. Jinak já dávám maso až je cibule tmavá. To pak dá gulášku pěknou barvičku. Tak jsem Míšo zvědavej na pokračování....1***
23.5.2013 23:32 vložil Milan Flora
Michale, moje řeč, když se guláš zbaští všechen, pak není co řešit a hlavně když jsou všichní spokojeni...1*
Michale, moje řeč, když se guláš zbaští všechen, pak není co řešit a hlavně když jsou všichní spokojeni...1*
23.5.2013 23:20 vložil Michael Brož
Romane váhově jí dávám půlku z váhy masa a hezky do tmava, ale to se mi někdy nechce :o))) tak jen do zlatava. Podle toho kolik jí je mi to v tomhle hrnci vychází na hodinu, hodinu a půl a to se mi fakt někdy nechce u toho stát, tak to jen malinkato ošulím :o))) a jinak dle fantazie, vlastní chuti a třeba i co dům dá a taky podle rozpočtu. Jde to zmáknout za pětistovku(bez masa), ale i za jednou tolik. No a největší odměna, když chutná a všechno se zbaští :o)))
Romane váhově jí dávám půlku z váhy masa a hezky do tmava, ale to se mi někdy nechce :o))) tak jen do zlatava. Podle toho kolik jí je mi to v tomhle hrnci vychází na hodinu, hodinu a půl a to se mi fakt někdy nechce u toho stát, tak to jen malinkato ošulím :o))) a jinak dle fantazie, vlastní chuti a třeba i co dům dá a taky podle rozpočtu. Jde to zmáknout za pětistovku(bez masa), ale i za jednou tolik. No a největší odměna, když chutná a všechno se zbaští :o)))
23.5.2013 23:00 vložil Roman Skřejpek
Michale,gulášek vypadá zajímavě a otázka zní-ty dáváš maso na jen zpěněnou cibulku? Já maso dávám až je cibule vždy aspoň více růžová,zatím jsem nemněl odvahu dát maso na světlou cibuli.Tak písni něco na toto téma,jiný kraj jiný postup při vaření guláše-pokrmu pro bohy:-))
Michale,gulášek vypadá zajímavě a otázka zní-ty dáváš maso na jen zpěněnou cibulku? Já maso dávám až je cibule vždy aspoň více růžová,zatím jsem nemněl odvahu dát maso na světlou cibuli.Tak písni něco na toto téma,jiný kraj jiný postup při vaření guláše-pokrmu pro bohy:-))
Chcete-li hlasovat nebo napsat komentář k této fotce, musíte být přihlášeni.