
Vyhledávání
Přihlášení
Nejlepší fotografie

Včerejší č. 40 a 41
vloženo: 25.2.2025 12:40
autor: Josef Kouba
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2012
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2013
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2014
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2015
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2016
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2017
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2018
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2019
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2020
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2021
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2022
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2023
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2024
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2025
Fotografie
- úlovky (ČR, SR) (17300)
- úlovky (svět) (2216)
- trofeje (4707)
- historie (3860)
- zvěř v přírodě (43160) (2 dnes)
- zvěř v zajetí (3716)
- příroda (39446) (2 dnes)
- lovecké výstavy (1536)
- lovecký pes (13546)
- zbraně (2586)
- lidé (4671)
- fotopast (15731)
- myslivecké umění (4864) (1 dnes)
- myslivecký interiér (460)
- shozy (jelení, srnčí atd.) (7075)
- ptactvo v přírodě (20309) (2 dnes)
- hmyz v přírodě (7019)
- obojživelníci a plazi (1342)
- květiny a houby (15552)
- myslivecké stavby (3941)
- sokolnictví (512)
- ostatní (24560) (3 dnes)
Fotografie desetiletí
úlovky (ČR, SR)

Ani jsem s ním nehnul:)
vloženo: 23.1.2014 15:39
autor: Kalous
úlovky (svět)

Kamčatka 2016
vloženo: 3.6.2016 10:14
autor: Aleš Náhlý
trofeje

Pán daněk II.
vloženo: 4.10.2019 22:08
autor: Jiří Netík
zvěř v přírodě

...
vloženo: 16.1.2013 13:07
autor: Marek Drha
zbraně

puška mého přítele
vloženo: 26.2.2014 22:19
autor: Jan Koller
fotopast

...
vloženo: 24.5.2020 14:54
autor: Miroslav Svoboda
myslivecké umění

v tráve...
vloženo: 1.7.2016 13:10
autor: Marek Horňák
Statistika
Připomínky a názory
Fotografie
« novější foto | starší foto » |
Složil jsem svářečské zkoušky.
Můj recept na svařák. Do 1/2 l vody dám 2 svítky skořice, které rozlámu, asi 15 hřebíčků, 2 hvězdičky badiánu, 2 kuličky nového koření, 1 kuličku jalovce a přivedu do varu. Pak 20 minut táhnu. Vyjadřincuji a nakrájím 1jablko na kostky 1x1 cm. Po 20 minutách táhnutí nasypu do vývaru koření jablka a naleju 2 l červeného vína (když není červené, může být i bílé). Nechám vařit do zpěnění a vypnu. nesmí přejít varem. Celou dobu je to pod pokličkou, aby neunikaly silice a vůně. Před konzumací tam naleji 1 dl rumu. Tož ať Vás hřeje!!!!
vložil: Jiří Netík
vloženo: 6.2.2022 11:18
zobrazeno: 5734x
hodnocení: 17 hlasů
vloženo: 6.2.2022 11:18
zobrazeno: 5734x
hodnocení: 17 hlasů
Komentáře:
8.2.2022 20:27 vložil Antonín Polách
O novém koření do svařeného jsem ještě neslyšel,ale ty dvě kuličky se tam ztratí.Jednou mě někdo radil abych zkusil hřebíček dát zase do slepičí polévky.
O novém koření do svařeného jsem ještě neslyšel,ale ty dvě kuličky se tam ztratí.Jednou mě někdo radil abych zkusil hřebíček dát zase do slepičí polévky.
7.2.2022 07:19 vložil Bohumír Petříček
1****
1****
7.2.2022 07:19 vložil tomáš holíček
Víc rumu, míň vody.Když je zima.....
Víc rumu, míň vody.Když je zima.....
7.2.2022 05:23 vložil Jaroslav Vlosovský
1***
1***
6.2.2022 13:20 vložil Josef Balat
1***
1***
6.2.2022 12:26 vložil Svaťa Klement
Prospěl za 1****Já cukr nechám nejprve zkaramelizovat,potom už stejně.
Prospěl za 1****Já cukr nechám nejprve zkaramelizovat,potom už stejně.
6.2.2022 11:35 vložil Jiří Netík
Inko dík, asi 5 polévkových lžic cukru. Piji i studené na žízeň. Rum 1/2 dcl.
Inko dík, asi 5 polévkových lžic cukru. Piji i studené na žízeň. Rum 1/2 dcl.
6.2.2022 11:27 vložil Jindřiška Padalíková
Zapomněls na cukr. Vyzkouším. 1****
Zapomněls na cukr. Vyzkouším. 1****
Chcete-li hlasovat nebo napsat komentář k této fotce, musíte být přihlášeni.