Vyhledávání
Přihlášení
Nejlepší fotografie
Kňour
vloženo: 8.12.2024 15:10
autor: Jan Randýsek
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2012
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2013
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2014
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2015
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2016
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2017
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2018
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2019
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2020
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2021
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2022
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2023
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2024
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2025
Fotografie
- úlovky (ČR, SR) (17273)
- úlovky (svět) (2211)
- trofeje (4705)
- historie (3858)
- zvěř v přírodě (43041)
- zvěř v zajetí (3716)
- příroda (39296)
- lovecké výstavy (1536)
- lovecký pes (13534)
- zbraně (2581)
- lidé (4672)
- fotopast (15622)
- myslivecké umění (4844)
- myslivecký interiér (457)
- shozy (jelení, srnčí atd.) (7055)
- ptactvo v přírodě (20168) (3 dnes)
- hmyz v přírodě (7019) (1 dnes)
- obojživelníci a plazi (1342)
- květiny a houby (15533)
- myslivecké stavby (3939)
- sokolnictví (512)
- ostatní (24537)
Fotografie desetiletí
úlovky (ČR, SR)
Černý daněk
vloženo: 18.4.2016 21:33
autor: Jiří Netík
úlovky (svět)
Ruja 2020
vloženo: 2.10.2020 06:25
autor: NH
trofeje
Říje 2012
vloženo: 2.2.2013 10:48
autor: Aleš Náhlý
zvěř v přírodě
Malá potvůrka
vloženo: 2.5.2020 08:36
autor: Děda z lesa
zbraně
PÁR MÝCH NOŽŮ...
vloženo: 13.11.2017 05:42
autor: Jaroslav Vlosovský
fotopast
Nahoře je to nejlepší.
vloženo: 7.3.2012 04:48
autor: Josef Vršan
myslivecké umění
srnček
vloženo: 28.3.2015 19:56
autor: Marek Horňák
Statistika
Připomínky a názory
Fotografie
« novější foto | starší foto » |
Zlatý beran
Vařil jsem ho 3,5 hod ( spodní čelist 2 hod), toulce nešly sundat, trvalo to 1,5 hod boucháním gumové paličky než se to povedlovložil: Jiří Švec
vloženo: 22.12.2018 19:50
zobrazeno: 3223x
hodnocení: 7 hlasů
vloženo: 22.12.2018 19:50
zobrazeno: 3223x
hodnocení: 7 hlasů
Komentáře:
31.12.2018 04:50 vložil Václav Hlaváček
Stačí vařit tak dlouho, až jdou stahnout
Stačí vařit tak dlouho, až jdou stahnout
25.12.2018 07:17 vložil bohuslav šeda
A někdy postačí přidat jedlou sodu a je to za půl...
A někdy postačí přidat jedlou sodu a je to za půl...
23.12.2018 21:33 vložil jiri rajs
Tak k,tomu je třeba chemik,kulturista a trpělivec.
Tak k,tomu je třeba chemik,kulturista a trpělivec.
Chcete-li hlasovat nebo napsat komentář k této fotce, musíte být přihlášeni.