16 let s Vámi
Diskuze Nástěnka Články Fotky Videa Odkazy Kalendář Myslivecký obchůdek Inzerce
Vyhledávání


Přihlášení
Nejlepší fotografie
Fotografie
Fotografie desetiletí

úlovky (ČR, SR)

Můj životní
Můj životní
vloženo: 17.9.2012 21:44
autor: Ondřej Koubek

úlovky (svět)

PL 2015
PL 2015
vloženo: 13.2.2016 07:12
autor: Svatoslav Ščudla

trofeje

detail
detail
vloženo: 2.1.2014 14:18
autor: Roman Dudek

zvěř v přírodě

Ze říje
Ze říje
vloženo: 8.9.2014 21:46
autor: Svatopluk Šedivý

zbraně

Sestřičky
Sestřičky
vloženo: 6.10.2013 15:58
autor: Jan Frank

fotopast

tlačenice u slaniska
tlačenice u slaniska
vloženo: 21.1.2013 20:52
autor: Miroslav Milata

myslivecké umění

Vyřezávaná podložka pod "zbraně"
Vyřezávaná podložka pod "zbraně"
vloženo: 7.3.2018 15:50
autor: jirka krbeček
Statistika
  • 238706 fotek (7 dnes)
  • 8238 videí (0 dnes)
  • 333 odkazů (0 dnes)
  • 9372 inzerátů (12 dnes)
  • 288 diskuzí (0 dnes)
  • 755419 komentářů fotek (7 dnes)
  • 12981 komentářů videí (0 dnes)
  • 3338652 hlasování fotek (54 dnes)
  • 56959 hlasování videí (0 dnes)
  • 38740 registrovaných uživatelů
    4 dnes nových, 15 online

Připomínky a názory
Fotografie
« novější fotostarší foto »

Letos už 44 ... doufám, že ještě nějací přibydou než odletí za teplem.

vložil: Plaček Jan
vloženo: 20.9.2012 10:10
zobrazeno: 4646x
hodnocení: 16 hlasů



Komentáře:

20.9.2012 14:47 vložil Plaček Jan
Lovím na čekané nebo když odlétají a přilétají na hřad.
20.9.2012 14:00 vložil Karel Souček
Lovu zdar! A jakým způsobem lovíte,používáte balabány?
20.9.2012 13:43 vložil Plaček Jan
Do tlakače dám kořenovou zeleninu může být i mražená celer mrkev petržel,3 stroužky česneku,1cibuli 1kostku masoxu trochu vegety posolit a libeček.Staré holuby vařím hodinu a mladé 25minut.Po uvaření se dají i tak už sníst ale můžou se dát do trouby rozpůluné a do pekáče trochu holubí polévky nakrájenou cibuli a česnek posypat grilovacím kořením a na každou půlku kousek másla a na 180stupňů zapéct na půl hodiny né usušit.Podotýkám že polévka z holubů nemá chybu a nudlemi super.A na škubání je holub z pernaté zvěře nejlepší, škube se na sucho peří moc nedrží a za 5 minut je holub oškubaný.
20.9.2012 12:24 vložil Jaromir Vávra
Já je nestřílím, protože se mi je zoufale nechce škubat a není nikdo, kdo by se k tomu chtěl nechat přinutit. Takže se připojím k dotazu - jak je kolego připravuješ a jak to škubeš? 44 kusů to je dost práce...
20.9.2012 11:40 vložil Daniel Vyoral
Lovu zdar! Honzo, jak je připravuješ. O víkendu se chystám na pečení...

Chcete-li hlasovat nebo napsat komentář k této fotce, musíte být přihlášeni.