ZMRZLINA ŠTARNOV  |   NAFTA ŠTARNOV  |   VEJCE ŠTARNOV  |   MAKRELA ŠTARNOV  |   MYSLIVOST a LOVECTVÍ
15 let s Vámi
Diskuze Nástěnka Články Fotky Videa Odkazy Kalendář Myslivecký obchůdek Inzerce
Vyhledávání


Přihlášení
Nejlepší fotografie
Fotografie
Fotografie desetiletí

úlovky (ČR, SR)

Jelen evropský
Jelen evropský
vloženo: 22.9.2019 21:15
autor: Tomáš Cibulka

úlovky (svět)

Barevná Kanada
Barevná Kanada
vloženo: 23.2.2015 08:08
autor: Děda z lesa

trofeje

ÚLOVKY SEZONY 2017
ÚLOVKY SEZONY 2017
vloženo: 15.1.2018 11:19
autor: Petr Waclawek

zvěř v přírodě

Černí rytíři
Černí rytíři
vloženo: 4.2.2013 14:59
autor: Roman Těšínský

zbraně

Nůž - damašek a paroh
Nůž - damašek a paroh
vloženo: 3.8.2016 12:49
autor: Karel Obrtál

fotopast

Rys
Rys
vloženo: 6.2.2012 07:57
autor: Vladimír Zach

myslivecké umění

*
*
vloženo: 21.2.2016 11:07
autor: Marek Horňák
Statistika
  • 236405 fotek (0 dnes)
  • 8124 videí (0 dnes)
  • 332 odkazů (0 dnes)
  • 9198 inzerátů (0 dnes)
  • 288 diskuzí (0 dnes)
  • 752795 komentářů fotek (0 dnes)
  • 12956 komentářů videí (0 dnes)
  • 3318367 hlasování fotek (0 dnes)
  • 56696 hlasování videí (0 dnes)
  • 38212 registrovaných uživatelů
    0 dnes nových, 2 online

Připomínky a názory
Fotografie
« novější fotostarší foto »

Vývar z jeleního krku

Jelení krk detailně nevykosťuji, protože nějaké maso musí být i ve vývaru a potom nepotřebuji žádné těstoviny. Takže před ragů byl i vývarek, a obsah v plechu byl až ta třešnička nakonec
vložil: Josef Vršan
vloženo: 12.4.2022 06:19
zobrazeno: 1806x
hodnocení: 18 hlasů



Komentáře:

12.4.2022 09:22 vložil Jiří Netík
Polévka je grunt!!!!
12.4.2022 06:57 vložil tomáš holíček
Voní to až sem.Dělám to stejně.A ještě velké játrové knedle....a pak už nemusím ani druhý...Pořádnej vývar je prevence i lék na všechno.Dává sílu a v žaludku je blaze. A jak to provoní celej dům.
12.4.2022 06:35 vložil Milan Švanda
Správný postup......

Chcete-li hlasovat nebo napsat komentář k této fotce, musíte být přihlášeni.