ZMRZLINA ŠTARNOV  |   NAFTA ŠTARNOV  |   VEJCE ŠTARNOV  |   MAKRELA ŠTARNOV  |   MYSLIVOST a LOVECTVÍ
15 let s Vámi
Diskuze Nástěnka Články Fotky Videa Odkazy Kalendář Myslivecký obchůdek Inzerce
Vyhledávání


Přihlášení
Nejlepší fotografie
Fotografie
Fotografie desetiletí

úlovky (ČR, SR)

Kanec 250 kg z nážho revíru 126,8 CIC.
Kanec 250 kg z nážho revíru 126,8 CIC.
vloženo: 24.2.2012 01:46
autor: Ivan Hruška

úlovky (svět)

Osmerák
Osmerák
vloženo: 21.2.2012 05:54
autor: Josef Vršan

trofeje

Lednový
Lednový
vloženo: 13.1.2018 18:43
autor: Jiří Netík

zvěř v přírodě

Kus
Kus
vloženo: 12.5.2019 09:14
autor: Děda z lesa

zbraně

Zásobník na zápalky
Zásobník na zápalky
vloženo: 19.10.2020 18:56
autor: Jiří Netík

fotopast

...
...
vloženo: 24.5.2020 14:54
autor: Miroslav Svoboda

myslivecké umění

Můj první pokus v osmi letech
Můj první pokus v osmi letech
vloženo: 15.1.2017 18:11
autor: Matyáš Langmajer
Statistika
  • 236426 fotek (17 dnes)
  • 8126 videí (0 dnes)
  • 332 odkazů (0 dnes)
  • 9191 inzerátů (4 dnes)
  • 288 diskuzí (0 dnes)
  • 752810 komentářů fotek (9 dnes)
  • 12956 komentářů videí (0 dnes)
  • 3318525 hlasování fotek (91 dnes)
  • 56699 hlasování videí (3 dnes)
  • 38216 registrovaných uživatelů
    3 dnes nových, 18 online

Připomínky a názory
Fotografie
« novější fotostarší foto »

Cuketový pekáč

500g cukety,150g tvrdý sýr v celku,250g salám nakrájet na kostičky,3 vejce,1 cibule,3 stroužky česneku,majoránka,1 hrnek hr.mouky,půl hr.oleje,práš.do pečiva,sůl a pepř. Cuketu a sýr nastrouhat na jemno a vše spolu promíchat,vložit na pekáč vyl.peč.papírem a pečeme na 200 °C než se sýr pěkně zapeče. podává me s brambory nebo jen s okurkem jako mls. Tak co KAMILE dal by sis i když tam není "MASÍČKO"
vložil: René Hlaváč
vloženo: 12.9.2013 12:23
zobrazeno: 1440x
hodnocení: 19 hlasů



Komentáře:

13.9.2013 10:52 vložil René Hlaváč
Jo jo Jirko karbenátky na grilu slivovička a pivo to je ten správný víkendoví večer strávený s dobrými kamarády,díky
13.9.2013 07:16 vložil Jirka Němec
Rendo, no nevypadá to tak špatně, ale brambory a cuketa, to mě nebere. Ale ty kabanátky na grilu a slivovička u tebe bylo pošušňáníčko... :-)
13.9.2013 06:44 vložil Josef Vršan
1*
13.9.2013 05:44 vložil Jaroslav Vlosovský
Nějak jsem špatně spal. Něco mi ve snu říkalo" Jardo vzbuď se,jdi na lovectví". Tak jsem si to otevřel a Rendo já myslel,že to půjdu okamžitě upéct. Jediný,co mi v tom bránilo bylo,že nemám po ruce cuketu. No tak jsem si dal pár smažených cibulových kroužků. Také jsou dobré.Takže u mne bodík za takovou šmakózu. Nemusí být pořád maso pánové.1****
13.9.2013 00:04 vložil Vlasta Szokeová
Díky za recept, já dělám podobně bramboráky z cukety, ale na tom plechu to je dobrý nápad, nemusí se u toho stát a není to tak mastné 1***
12.9.2013 22:42 vložil Michael Brož
Dneska to byl den plný dobrůtek, tady si musel vybrat každý:o))) 1***
12.9.2013 22:25 vložil Václav Karmazín
To musí být dobrota.
12.9.2013 20:36 vložil René Hlaváč
No na to že jsem to dělal Lubo podle receptů od tebe,tak ty raději "kuřátko na paprice.....to taky rád
12.9.2013 20:15 vložil Daniel Vyoral
Líbí se mi doplnění fotografie receptem ;)
12.9.2013 20:13 vložil Daniel Vyoral
Jak to tak vidím, tak bych tady tu sekci začal pomalinku přejmenovávat :)
12.9.2013 19:42 vložil Lubomír Prokeš
Renku, věřím, že je to moc dobré, i když já rajčata a cuketu nejím, zajímavé je , že miluju rajskou. A pro Kamila, dnes salámy moc masa nevidí, je to jen soja a mouka. A přeju Vám kamarádi dobrou chuť, já si dal kuře na paprice a těstoviny. Renkovi 1****
12.9.2013 15:33 vložil Milan Flora
Teda Rendy, to musela být bašta, já mám moc rád cuketu třeba jen na grilu či na plechu potřenou česnekem a kořením na zeleninu, či grilovacím kořením, jak "maso napumpovaná vodou z obchodů" krom zvěřiny, to je něco úplně delikatesního, než ty vodní umělé houby. Cuketové a dýňové zelí k zvěřinové pečínce třeba z divočáka jsou snad nejlepší na světě a proto za ten tvůj recept dávám palec nahoru, včetně hlasu, i když jsem to ještě neochutnal, ale co není může byt a to určitě brzo, protože to nevydržím... 1***
12.9.2013 14:48 vložil René Hlaváč
Romane no chudý kraj,žádný pečený prasátko a řízečky tak jako ty. Kamile čoveče fakt dobrý sám sem nevěřil dokud neochutnal,příště místo salámu zkusím domácí klobásečky nebo uzený.Micinko ještě zbylo trochu k večeři chci zkusit jaký to bude studený,jen sem si nekoupil pivečko a chybělo :-(
12.9.2013 14:35 vložil micinka
téda Rendo,kam můžu přijet,to bych si dala s velkou chutí:-)) doufám že si už u nás v ,,KLUBU,, Kamil mi musí dát seznam PROVOKATÉRŮ,už se v tom přestávám orientovat:-D ..jinak máš bodík a 1*** za dobrůtku!
12.9.2013 13:50 vložil Kamil Plíšek
Rendo Ty PROVOKATÉRE, jak to, že v tom není masíčko, když v receptu píšeš 250g salámu :-) Přiznám se, že cuketu moc nemusím, ale se sýrem a salámkem, by to nemuselo být špatné. Pošli vzorek ;-)
12.9.2013 13:48 vložil Roman Ščerba
Rendo,ty vole tohle sníst tak musím na vypumpování žaludku.

Chcete-li hlasovat nebo napsat komentář k této fotce, musíte být přihlášeni.