Vyhledávání
Přihlášení
Nejlepší fotografie
Vzpomínka na dančí říji 2022
vloženo: 15.10.2024 13:03
autor: Petr Rolinc
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2012
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2013
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2014
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2015
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2016
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2017
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2018
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2019
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2020
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2021
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2022
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2023
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2024
Fotografie
- úlovky (ČR, SR) (17215)
- úlovky (svět) (2158)
- trofeje (4696)
- historie (3858)
- zvěř v přírodě (42964) (1 dnes)
- zvěř v zajetí (3712)
- příroda (39021) (3 dnes)
- lovecké výstavy (1538)
- lovecký pes (13498)
- zbraně (2567)
- lidé (4648)
- fotopast (15465) (2 dnes)
- myslivecké umění (4816)
- myslivecký interiér (457)
- shozy (jelení, srnčí atd.) (7000)
- ptactvo v přírodě (19985) (4 dnes)
- hmyz v přírodě (7014)
- obojživelníci a plazi (1341)
- květiny a houby (15511)
- myslivecké stavby (3924)
- sokolnictví (512)
- ostatní (24427) (1 dnes)
Fotografie desetiletí
úlovky (ČR, SR)
Opravdu lovecké štěstí
vloženo: 10.7.2012 22:02
autor: Martin Staník
úlovky (svět)
Lovíme v Madarsku
vloženo: 20.6.2020 20:42
autor: Július Zsigarcsik
trofeje
moje tvorba
vloženo: 9.4.2013 12:53
autor: Miloslav Šlapanský
zvěř v přírodě
u kořisti 3
vloženo: 30.3.2013 11:06
autor: Marek Drha
zbraně
Kdo ho chce?
vloženo: 24.10.2015 22:52
autor: Karel Obrtál
fotopast
...
vloženo: 26.5.2015 06:41
autor: Miroslav Svoboda
myslivecké umění
Lovecký portrét
vloženo: 1.2.2012 10:08
autor: Carpin
Statistika
Připomínky a názory
Fotografie
« novější foto | starší foto » |
Dlouhodobá macerace ve studené vodě je velmi důležitá
vložil: Jiří Švec
vloženo: 27.12.2014 13:22
zobrazeno: 3292x
hodnocení: 12 hlasů
vloženo: 27.12.2014 13:22
zobrazeno: 3292x
hodnocení: 12 hlasů
Komentáře:
2.1.2015 17:51 vložil Martin Saifrt
Nebo pár hodin ve slané vodě,
Nebo pár hodin ve slané vodě,
27.12.2014 21:05 vložil Marek Švub
Před vyvařením je důležité pořádné odkrevnění ve studené vodě, já to nechávám aspoň cca 3 dny a mezi tím to tak 4x to vyměním. Pak teprve vařit.
Před vyvařením je důležité pořádné odkrevnění ve studené vodě, já to nechávám aspoň cca 3 dny a mezi tím to tak 4x to vyměním. Pak teprve vařit.
27.12.2014 19:49 vložil Jan Tesař
Dobrý den pane kolego. Můžete mi laskavě prozradit co to je "dlouhodobá" macerace a jaký má praktický význam? Děkuji.
Dobrý den pane kolego. Můžete mi laskavě prozradit co to je "dlouhodobá" macerace a jaký má praktický význam? Děkuji.
Chcete-li hlasovat nebo napsat komentář k této fotce, musíte být přihlášeni.