ZMRZLINA ŠTARNOV  |   NAFTA ŠTARNOV  |   VEJCE ŠTARNOV  |   MAKRELA ŠTARNOV  |   MYSLIVOST a LOVECTVÍ
15 let s Vámi
Diskuze Nástěnka Články Fotky Videa Odkazy Kalendář Myslivecký obchůdek Inzerce
Vyhledávání


Přihlášení
Nejlepší fotografie
Fotografie
Fotografie desetiletí

úlovky (ČR, SR)

Jelen Křivoklát říje
Jelen Křivoklát říje
vloženo: 23.2.2017 12:04
autor: Radim Pátek

úlovky (svět)

Buvol kaferský-splněný africký sen
Buvol kaferský-splněný africký sen
vloženo: 4.1.2012 19:06
autor: Josef Langmajer

trofeje

Kamarádův srnec
Kamarádův srnec
vloženo: 9.7.2019 06:18
autor: Josef Vršan

zvěř v přírodě

Liška
Liška
vloženo: 9.2.2018 06:05
autor: Josef Vršan

zbraně

R 8
R 8
vloženo: 3.5.2018 12:40
autor: Ondřej Trlifaj

fotopast

...
...
vloženo: 12.5.2017 19:46
autor: Miroslav Svoboda

myslivecké umění

Prajem všetkým šťastné a veselé Vianoce
Prajem všetkým šťastné a veselé Vianoce
vloženo: 24.12.2015 11:43
autor: Marek Horňák
Statistika
  • 236090 fotek (3 dnes)
  • 8082 videí (0 dnes)
  • 332 odkazů (0 dnes)
  • 9200 inzerátů (0 dnes)
  • 295 diskuzí (0 dnes)
  • 752575 komentářů fotek (7 dnes)
  • 12943 komentářů videí (0 dnes)
  • 3316898 hlasování fotek (18 dnes)
  • 56613 hlasování videí (0 dnes)
  • 38105 registrovaných uživatelů
    0 dnes nových, 3 online

Připomínky a názory
Fotografie
« novější fotostarší foto »

Složil jsem svářečské zkoušky.

Můj recept na svařák. Do 1/2 l vody dám 2 svítky skořice, které rozlámu, asi 15 hřebíčků, 2 hvězdičky badiánu, 2 kuličky nového koření, 1 kuličku jalovce a přivedu do varu. Pak 20 minut táhnu. Vyjadřincuji a nakrájím 1jablko na kostky 1x1 cm. Po 20 minutách táhnutí nasypu do vývaru koření jablka a naleju 2 l červeného vína (když není červené, může být i bílé). Nechám vařit do zpěnění a vypnu. nesmí přejít varem. Celou dobu je to pod pokličkou, aby neunikaly silice a vůně. Před konzumací tam naleji 1 dl rumu. Tož ať Vás hřeje!!!!
vložil: Jiří Netík
vloženo: 6.2.2022 11:18
zobrazeno: 5595x
hodnocení: 17 hlasů



Komentáře:

8.2.2022 20:27 vložil Antonín Polách
O novém koření do svařeného jsem ještě neslyšel,ale ty dvě kuličky se tam ztratí.Jednou mě někdo radil abych zkusil hřebíček dát zase do slepičí polévky.
7.2.2022 07:19 vložil Bohumír Petříček
1****
7.2.2022 07:19 vložil tomáš holíček
Víc rumu, míň vody.Když je zima.....
7.2.2022 05:23 vložil Jaroslav Vlosovský
1***
6.2.2022 13:20 vložil Josef Balat
1***
6.2.2022 12:26 vložil Svaťa Klement
Prospěl za 1****Já cukr nechám nejprve zkaramelizovat,potom už stejně.
6.2.2022 11:35 vložil Jiří Netík
Inko dík, asi 5 polévkových lžic cukru. Piji i studené na žízeň. Rum 1/2 dcl.
6.2.2022 11:27 vložil Jindřiška Padalíková
Zapomněls na cukr. Vyzkouším. 1****

Chcete-li hlasovat nebo napsat komentář k této fotce, musíte být přihlášeni.