ZMRZLINA ŠTARNOV  |   NAFTA ŠTARNOV  |   VEJCE ŠTARNOV  |   MAKRELA ŠTARNOV  |   MYSLIVOST a LOVECTVÍ
15 let s Vámi
Diskuze Nástěnka Články Fotky Videa Odkazy Kalendář Myslivecký obchůdek Inzerce
Vyhledávání


Přihlášení
Nejlepší fotografie
Fotografie
Fotografie desetiletí

úlovky (ČR, SR)

Jelen ze Slovenska / upravené foto /
Jelen ze Slovenska / upravené foto /
vloženo: 4.7.2017 10:36
autor: Michal / admin /

úlovky (svět)

konec loňské sezony
konec loňské sezony
vloženo: 19.3.2014 07:00
autor: Svatoslav Ščudla

trofeje

Srnec k padesátce...
Srnec k padesátce...
vloženo: 28.6.2014 00:23
autor: František Mlčoch

zvěř v přírodě

Daněk
Daněk
vloženo: 13.11.2016 08:53
autor: Děda z lesa

zbraně

PRO RADOST.
PRO RADOST.
vloženo: 3.12.2018 03:02
autor: Jaroslav Vlosovský

fotopast

Liška.
Liška.
vloženo: 17.1.2018 14:19
autor: Bohumír Petříček

myslivecké umění

srnček
srnček
vloženo: 18.3.2014 19:48
autor: Marek Horňák
Statistika
  • 236496 fotek (10 dnes)
  • 8131 videí (2 dnes)
  • 332 odkazů (0 dnes)
  • 9191 inzerátů (5 dnes)
  • 289 diskuzí (0 dnes)
  • 752927 komentářů fotek (16 dnes)
  • 12959 komentářů videí (1 dnes)
  • 3319013 hlasování fotek (30 dnes)
  • 56707 hlasování videí (2 dnes)
  • 38232 registrovaných uživatelů
    2 dnes nových, 17 online

Připomínky a názory
Fotografie
« novější fotostarší foto »

Něco pro labužníky

vložil: Stanislav Schaffer
vloženo: 6.3.2015 19:00
zobrazeno: 2362x
hodnocení: 31 hlasů



Komentáře:

11.3.2015 13:53 vložil marie stanikova
...prasátko jsi skvost,ale po žemlovce už nemůžu...
7.3.2015 19:30 vložil Jaroslav Novotný
Provokace hodná mistra kuchařského oboru.
7.3.2015 18:44 vložil Roman Skřejpek
Stando a co takhle se podělit o recept,recept by mohl nést i tvé jméno.
7.3.2015 17:35 vložil Honza Lettrich
no tak ten je... :-) kde se to servíruje??
7.3.2015 17:19 vložil Milan Flora
1***
7.3.2015 12:43 vložil Michal Tůma
Stando měl bys nas pozvat, luxusni pohled..
7.3.2015 08:07 vložil Stanislav Schaffer
Pánové a dámy, selátko je vykostěné a zarolované, naplněné speciální náplní potom se peče při nízké teplotě asi 12 hodin. Výsledek je senzační.
7.3.2015 05:50 vložil Josef Vršan
1***
6.3.2015 23:40 vložil Roman Skřejpek
Dílo hodné mistra,smekám.Tady už jen pohled nabudí a ta barva do zlatova,jistě potíráno pivíčkem ,no jídlo hodné Lukulských hodů a ení ho škoda sežrat!1***
6.3.2015 21:48 vložil Karel Kolář
Jejkapána jak se dá nějaké kilo sundat, když tady stále někdo provokuje!!! :-) To musela být bašta!!
6.3.2015 21:26 vložil Svatopluk Huličný
1***
6.3.2015 21:26 vložil Svatopluk Huličný
1***
6.3.2015 19:32 vložil Rudolf Vidlar
Jejda jejda řikal strejda...

Chcete-li hlasovat nebo napsat komentář k této fotce, musíte být přihlášeni.