Vyhledávání
Přihlášení
Nejlepší fotografie
Vzpomínka na dančí říji 2022
vloženo: 15.10.2024 13:03
autor: Petr Rolinc
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2012
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2013
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2014
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2015
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2016
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2017
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2018
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2019
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2020
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2021
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2022
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2023
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2024
Fotografie
- úlovky (ČR, SR) (17236)
- úlovky (svět) (2160)
- trofeje (4695)
- historie (3858)
- zvěř v přírodě (42969)
- zvěř v zajetí (3713)
- příroda (39073) (3 dnes)
- lovecké výstavy (1538)
- lovecký pes (13510)
- zbraně (2567)
- lidé (4662)
- fotopast (15492) (1 dnes)
- myslivecké umění (4826)
- myslivecký interiér (457)
- shozy (jelení, srnčí atd.) (7010)
- ptactvo v přírodě (20007)
- hmyz v přírodě (7015)
- obojživelníci a plazi (1341)
- květiny a houby (15512)
- myslivecké stavby (3925)
- sokolnictví (512)
- ostatní (24449)
Fotografie desetiletí
úlovky (ČR, SR)
Vysnívaný
vloženo: 25.9.2016 20:20
autor: Milan Michalovič
úlovky (svět)
Keď Diana praje.
vloženo: 10.7.2014 16:15
autor: Jan Chlpáň
trofeje
Říje 2012
vloženo: 2.2.2013 10:48
autor: Aleš Náhlý
zvěř v přírodě
Liška
vloženo: 9.2.2018 06:05
autor: Josef Vršan
zbraně
Kdo ho chce?
vloženo: 24.10.2015 22:52
autor: Karel Obrtál
fotopast
...
vloženo: 26.5.2015 06:41
autor: Miroslav Svoboda
myslivecké umění
Jeleň
vloženo: 13.2.2019 16:28
autor: Marek Horňák
Statistika
Připomínky a názory
Fotografie
« novější foto | starší foto » |
Vosí hnízda s bramborami a oblohou
Příprava: -500g mletého hovězího a vepřového masa-1 větší plechovka Bonduel mexico
-sůl a pepř
- 2 nebo 3 vajíčka
- mléko a strouhánka a hl. mouka
Postup: Mletá masa si smícháme dohromady, naděláme si asi 5ti centimetrové kuličky do kterých si uděláme důlky a plníme Bonduel mexico. Naplněné kuličky zavřeme, aby nám zelenina nevypadávala. V ruce lehce uděláme kuličku, aby se otvor řádně zavřel a nic z kuličky nevypadávalo. Obalujeme v hl. mouce, vajíčku s mlékem a ve strouhánce. Smažíme buď ve friťáku nebo na pánvi.Po usmažení dáme ještě na 30 minut na 180° dopíct aby sirové maso které se nedosmažilo dopeklo v troubě. Po dopečení vyndáme z trouby a servírujeme. Podáváme s bramboramy a přílohou( paprika, okurka, rajče....)
vložil: Daniel Sůra
vloženo: 29.11.2013 21:19
zobrazeno: 1020x
hodnocení: 14 hlasů
vloženo: 29.11.2013 21:19
zobrazeno: 1020x
hodnocení: 14 hlasů
Komentáře:
1.12.2013 09:10 vložil Michael Brož
1***
1***
1.12.2013 09:10 vložil Michael Brož
1***
1***
30.11.2013 20:45 vložil Daniel Sůra
všem moc děkuju že se vám můj recept líbí a doufám že si na něm pochutnáte
všem moc děkuju že se vám můj recept líbí a doufám že si na něm pochutnáte
30.11.2013 20:44 vložil Daniel Sůra
To si piště že je to delikatesa. Mám to okoukané ze školy. Vařili jsme to tam ve středu asi 27.11.2013
To si piště že je to delikatesa. Mám to okoukané ze školy. Vařili jsme to tam ve středu asi 27.11.2013
30.11.2013 17:37 vložil Jaroslav Novotný
Provokatére,to nevypadá vůbec špatně!!!
Provokatére,to nevypadá vůbec špatně!!!
30.11.2013 17:30 vložil Lubomír Prokeš
To musím prubnout,díky za recept!!! 1****
To musím prubnout,díky za recept!!! 1****
30.11.2013 08:29 vložil Kamil Plíšek
Vítej 1***
Vítej 1***
30.11.2013 07:08 vložil Jaroslav Vlosovský
Já mám vosí hnízda na chalupě a pěkně mě štvou. Danieli,ale tyhle bych měl rád,pěkné kousky....:-)))...1*
Já mám vosí hnízda na chalupě a pěkně mě štvou. Danieli,ale tyhle bych měl rád,pěkné kousky....:-)))...1*
30.11.2013 02:41 vložil micinka
to by mohlo být dobré!
to by mohlo být dobré!
Chcete-li hlasovat nebo napsat komentář k této fotce, musíte být přihlášeni.