Vyhledávání
Přihlášení
Nejlepší fotografie
Vzpomínka na dančí říji 2022
vloženo: 15.10.2024 13:03
autor: Petr Rolinc
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2012
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2013
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2014
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2015
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2016
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2017
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2018
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2019
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2020
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2021
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2022
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2023
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2024
Fotografie
- úlovky (ČR, SR) (17236)
- úlovky (svět) (2159)
- trofeje (4695)
- historie (3858)
- zvěř v přírodě (42969)
- zvěř v zajetí (3713)
- příroda (39066)
- lovecké výstavy (1538)
- lovecký pes (13510)
- zbraně (2567)
- lidé (4662)
- fotopast (15491)
- myslivecké umění (4825)
- myslivecký interiér (457)
- shozy (jelení, srnčí atd.) (7007)
- ptactvo v přírodě (20007) (3 dnes)
- hmyz v přírodě (7015)
- obojživelníci a plazi (1341)
- květiny a houby (15512)
- myslivecké stavby (3925)
- sokolnictví (512)
- ostatní (24447) (1 dnes)
Fotografie desetiletí
úlovky (ČR, SR)
Nezabudnutelny jelen
vloženo: 17.4.2013 20:54
autor: Martin Pišta
úlovky (svět)
**
vloženo: 21.1.2015 12:07
autor: Svatoslav Ščudla
trofeje
Hotová trofej
vloženo: 2.8.2020 10:56
autor: Milan Jirmann
zvěř v přírodě
Lišky
vloženo: 10.2.2017 05:52
autor: Josef Vršan
zbraně
puška mého přítele
vloženo: 26.2.2014 22:19
autor: Jan Koller
fotopast
Náš král
vloženo: 16.3.2018 19:58
autor: Petr Hruška
myslivecké umění
Jestřáb na sametu
vloženo: 16.2.2017 14:42
autor: Jiří Netík
Statistika
Připomínky a názory
Fotografie
« novější foto | starší foto » |
Domácí játrová paštika
s červeným vínem a mandlemi, ve slaninovém kabátku.vložil: Kamil Plíšek
vloženo: 22.11.2013 15:50
zobrazeno: 65536x
hodnocení: 28 hlasů
vloženo: 22.11.2013 15:50
zobrazeno: 65536x
hodnocení: 28 hlasů
Komentáře:
5.11.2022 07:34 vložil štefan
Hodne stará pašteka už.
Hodne stará pašteka už.
2.7.2022 07:07 vložil štefan
Pekná paštééta.
Pekná paštééta.
29.6.2022 04:49 vložil štefan
Velká porcia.
Velká porcia.
23.6.2022 13:09 vložil štefan
Už neostalo?
Už neostalo?
18.6.2022 14:43 vložil štefan
No teda hned by som si dal.
No teda hned by som si dal.
15.6.2022 04:27 vložil štefan
To je mnamka.
To je mnamka.
14.6.2022 04:27 vložil štefan
Prosím o recept.
Prosím o recept.
13.6.2022 04:34 vložil štefan
Vyzerá dobre.
Vyzerá dobre.
12.6.2022 16:48 vložil štefan
Dám na chlieb.
Dám na chlieb.
22.5.2022 06:55 vložil štefan
Paráda
Paráda
11.7.2021 06:55 vložil štefan
Dobrú chut pán Kamil.
Dobrú chut pán Kamil.
26.11.2013 10:39 vložil Jiří Janda
:-))
:-))
24.11.2013 17:25 vložil Jaroslav Vlosovský
Kamile dobrý mls...1***
Kamile dobrý mls...1***
24.11.2013 14:26 vložil Milan Flora
Kamile díky za receptík.
Kamile díky za receptík.
23.11.2013 19:06 vložil Jindřiška Padalíková
Recept na "fotojátra" jsem si opsala, určitě vyzkouším!!!
Recept na "fotojátra" jsem si opsala, určitě vyzkouším!!!
23.11.2013 16:35 vložil Zdeněk Auerswald
Před mnoha léty dělala moje žena (podle myslivecké kuchařky) játrovou paštiku, základní surovinou byla 1 játra z jeleního koloucha, 1 játra z divočáka, 5 jater ze srnčího, ostatní výrobě naprosto nerozumím, i když jsem "buchtožrout" byla výborná ( já umím uvařit čaj a ohřát konzervu)
Před mnoha léty dělala moje žena (podle myslivecké kuchařky) játrovou paštiku, základní surovinou byla 1 játra z jeleního koloucha, 1 játra z divočáka, 5 jater ze srnčího, ostatní výrobě naprosto nerozumím, i když jsem "buchtožrout" byla výborná ( já umím uvařit čaj a ohřát konzervu)
23.11.2013 09:25 vložil bohuslav šeda
Miško také jdu do toho játra jsou sice v mražáku ale půjdou ven už jsem zvědav na fotojátra :-))
Miško také jdu do toho játra jsou sice v mražáku ale půjdou ven už jsem zvědav na fotojátra :-))
23.11.2013 07:35 vložil micinka
tak tu zkusim,mám játra z divočáka tak at je zdělám:) ty máš 1*** a bodík k tomu
tak tu zkusim,mám játra z divočáka tak at je zdělám:) ty máš 1*** a bodík k tomu
22.11.2013 21:13 vložil René Hlaváč
Kamile nech toho já už zase přibírám..:-))) 1***
Kamile nech toho já už zase přibírám..:-))) 1***
22.11.2013 20:45 vložil Michael Brož
Kamile paráda a díky za receptík! 1***
Kamile paráda a díky za receptík! 1***
22.11.2013 19:48 vložil Vlasta Szokeová
Kamile díky za recept, vypadá to náramně !!! 1***
Kamile díky za recept, vypadá to náramně !!! 1***
22.11.2013 17:31 vložil Kamil Plíšek
Recept: půl kila kuřecích jater, 1 velká cibule, 4 stroužky česneku, 400 ml červeného vína, 200 g slaniny, čtvrt lžičky drceného černého pepře, tymián, sůl. Postup: Játra očistíme, omyjeme a osušíme a dáme do misky a necháme marinovat 5 minut v červeném víně. Slaninu nakrájíme na kostičky a orestujeme na pánvi, potom přidáme oloupanou a nakrájenou na kostičky cibuli a česnek. Necháme to ještě všechno dohromady restovat. Játra vyjmeme z vína, lehce vymačkáme a přidáme do pánve se slaninou , cibulí a česnekem. Opečeme je ze všech stran. Podlejeme několika lžícemi vína, které nám zbylo z marinování. Přidáme bobkový list, pepř a tymián. Játra dusíme ještě cca 10 minut a podle potřeby podlejeme červeným vínem. Potom vyndáme bobkový list a osolíme. Játra rozmixujeme a dáme do nějaké nádoby, může se ještě vyložit slaninou. Do rozmixované paštiky mandle můžete dát i brusinky nebo mandle a dát ztuhnout do ledničky. Toť asi vše, je to hrozně jednoduchý a fakt dobrý.
Recept: půl kila kuřecích jater, 1 velká cibule, 4 stroužky česneku, 400 ml červeného vína, 200 g slaniny, čtvrt lžičky drceného černého pepře, tymián, sůl. Postup: Játra očistíme, omyjeme a osušíme a dáme do misky a necháme marinovat 5 minut v červeném víně. Slaninu nakrájíme na kostičky a orestujeme na pánvi, potom přidáme oloupanou a nakrájenou na kostičky cibuli a česnek. Necháme to ještě všechno dohromady restovat. Játra vyjmeme z vína, lehce vymačkáme a přidáme do pánve se slaninou , cibulí a česnekem. Opečeme je ze všech stran. Podlejeme několika lžícemi vína, které nám zbylo z marinování. Přidáme bobkový list, pepř a tymián. Játra dusíme ještě cca 10 minut a podle potřeby podlejeme červeným vínem. Potom vyndáme bobkový list a osolíme. Játra rozmixujeme a dáme do nějaké nádoby, může se ještě vyložit slaninou. Do rozmixované paštiky mandle můžete dát i brusinky nebo mandle a dát ztuhnout do ledničky. Toť asi vše, je to hrozně jednoduchý a fakt dobrý.
22.11.2013 16:50 vložil Milan Flora
Kamile, pošli prosím recept tej dobroty...1***
Kamile, pošli prosím recept tej dobroty...1***
22.11.2013 16:34 vložil Lubomír Prokeš
Už mám zase hlad z těch dobrot, Kamile,rychle si odlož, než ti to snědí!!!!! 1****
Už mám zase hlad z těch dobrot, Kamile,rychle si odlož, než ti to snědí!!!!! 1****
22.11.2013 16:19 vložil Jaroslav Novotný
A vypadá dobře,ty provokatére!!!!!!
A vypadá dobře,ty provokatére!!!!!!
22.11.2013 16:19 vložil Svaťa Klement
Dobrůtka.1*
Dobrůtka.1*
22.11.2013 16:11 vložil patrol
Správná paštika má být zapékaná v troubě ve vodní lázni.
Správná paštika má být zapékaná v troubě ve vodní lázni.
22.11.2013 16:09 vložil Jindřiška Padalíková
Podívat a rychle pryč, nebo se uslintám... Ta musí být skvělá!!!
Podívat a rychle pryč, nebo se uslintám... Ta musí být skvělá!!!
22.11.2013 16:08 vložil bohuslav šeda
Jo to si někdo žerká, zrovna sedím na posedu když tohle a ejhle echt provokatér:-)))
Jo to si někdo žerká, zrovna sedím na posedu když tohle a ejhle echt provokatér:-)))
Chcete-li hlasovat nebo napsat komentář k této fotce, musíte být přihlášeni.