ZMRZLINA ŠTARNOV  |   NAFTA ŠTARNOV  |   VEJCE ŠTARNOV  |   MAKRELA ŠTARNOV  |   MYSLIVOST a LOVECTVÍ
15 let s Vámi
Diskuze Nástěnka Články Fotky Videa Odkazy Kalendář Myslivecký obchůdek Inzerce
Vyhledávání


Přihlášení
Nejlepší fotografie
Fotografie
Fotografie desetiletí

úlovky (ČR, SR)

Trojnohý kan
Trojnohý kan
vloženo: 7.2.2014 12:06
autor: Kanina Lubomír

úlovky (svět)

Lovu zdar
Lovu zdar
vloženo: 7.6.2018 12:43
autor: Michal / admin /

trofeje

Nezapomenutelné ráno
Nezapomenutelné ráno
vloženo: 24.7.2020 20:46
autor: Frantisek Jenik

zvěř v přírodě

Sbohem Moravo
Sbohem Moravo
vloženo: 27.4.2016 23:22
autor: Jiří Netík

zbraně

Nové zapažbení lankasterového trojáku,detail napasování,moje práce.
Nové zapažbení lankasterového trojáku,detail napasování,moje práce.
vloženo: 8.7.2020 18:36
autor: Stanislav Satoria

fotopast

...
...
vloženo: 22.10.2016 19:37
autor: Jindřich Mach

myslivecké umění

Igor Pičulin - Slovinský malíř III.
Igor Pičulin - Slovinský malíř III.
vloženo: 23.7.2020 21:20
autor: Jiří Netík
Statistika
  • 236502 fotek (0 dnes)
  • 8131 videí (0 dnes)
  • 332 odkazů (0 dnes)
  • 9192 inzerátů (0 dnes)
  • 289 diskuzí (0 dnes)
  • 752943 komentářů fotek (0 dnes)
  • 12959 komentářů videí (0 dnes)
  • 3319062 hlasování fotek (0 dnes)
  • 56709 hlasování videí (0 dnes)
  • 38233 registrovaných uživatelů
    0 dnes nových, 2 online

Připomínky a názory
Fotografie
« novější fotostarší foto »

" První kuchtík "

Muj táta při přípravě ohnivého gulášku.
vložil: Milan Flora
vloženo: 11.5.2013 10:12
zobrazeno: 2221x
hodnocení: 22 hlasů



Komentáře:

12.5.2013 10:21 vložil Jaroslav Vlosovský
To vás asi bylo dost jedlíků...1*
11.5.2013 14:45 vložil Jaroslav Novotný
Koukám Mílo,tatík je stále ve formě a v dobrý kondici.Jak to šmakovalo?
11.5.2013 13:53 vložil Zbyněk Oliva
1*
11.5.2013 12:43 vložil Lubomír Prokeš
1****
11.5.2013 10:24 vložil micinka
kdybsi sem byla taky při přípravě gulášku,práce to dá dost,ale výsledek pak stál za to! tak at chutná! 1*

Chcete-li hlasovat nebo napsat komentář k této fotce, musíte být přihlášeni.