Vyhledávání
Přihlášení
Nejlepší fotografie
Vzpomínka na dančí říji 2022
vloženo: 15.10.2024 13:03
autor: Petr Rolinc
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2012
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2013
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2014
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2015
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2016
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2017
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2018
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2019
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2020
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2021
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2022
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2023
NEJLEPŠÍ FOTOGRAFIE 2024
Fotografie
- úlovky (ČR, SR) (17235)
- úlovky (svět) (2159)
- trofeje (4695)
- historie (3858)
- zvěř v přírodě (42968)
- zvěř v zajetí (3713)
- příroda (39063)
- lovecké výstavy (1538)
- lovecký pes (13509)
- zbraně (2567)
- lidé (4657)
- fotopast (15488)
- myslivecké umění (4825)
- myslivecký interiér (457)
- shozy (jelení, srnčí atd.) (7007)
- ptactvo v přírodě (19998)
- hmyz v přírodě (7015)
- obojživelníci a plazi (1341)
- květiny a houby (15512)
- myslivecké stavby (3925)
- sokolnictví (512)
- ostatní (24444)
Fotografie desetiletí
úlovky (ČR, SR)
Kńour MS Libinsko ze dne 27.9.2017
vloženo: 30.9.2017 17:02
autor: Arnošt Včelař
úlovky (svět)
lov v PL
vloženo: 17.6.2014 13:16
autor: Svatoslav Ščudla
trofeje
moje tvorba
vloženo: 9.4.2013 12:53
autor: Miloslav Šlapanský
zvěř v přírodě
kuna
vloženo: 17.11.2012 23:29
autor: Dáša Vandasová
zbraně
Lancasterka
vloženo: 7.9.2012 10:25
autor: Petr Staněk
fotopast
...
vloženo: 26.5.2015 06:41
autor: Miroslav Svoboda
myslivecké umění
srnček
vloženo: 28.3.2015 19:56
autor: Marek Horňák
Statistika
Připomínky a názory
Fotografie
« novější foto | starší foto » |
Pozdní večeře
Medailonky z jelena siky, domácí hranolky.vložil: Kamil Plíšek
vloženo: 26.2.2013 21:36
zobrazeno: 2155x
hodnocení: 25 hlasů
vloženo: 26.2.2013 21:36
zobrazeno: 2155x
hodnocení: 25 hlasů
Komentáře:
7.3.2013 18:17 vložil Lubomír Stejskal
Jéééé!!! :-O Červená omáčka a Kamil! Vražedná kombinace!!! :-)))
Jéééé!!! :-O Červená omáčka a Kamil! Vražedná kombinace!!! :-)))
2.3.2013 18:44 vložil Jaroslav Vlosovský
Lukáši moje řeč.Já jsem adminovi poslal tento návrh písemně. Zatím žádná odezva.
Lukáši moje řeč.Já jsem adminovi poslal tento návrh písemně. Zatím žádná odezva.
2.3.2013 02:18 vložil Lukáš Gebert
Ahoj Kamile. Vypadá to famozně. Myslim žeby nebylo naškodu aby sem dal Admin(Michal) ikonu "RECEPTY". Poslední dobou se jich tu ukazuje čim dál víc. A každý určitě rád vyzkouší něco nového... Dobrou chut...
Ahoj Kamile. Vypadá to famozně. Myslim žeby nebylo naškodu aby sem dal Admin(Michal) ikonu "RECEPTY". Poslední dobou se jich tu ukazuje čim dál víc. A každý určitě rád vyzkouší něco nového... Dobrou chut...
1.3.2013 07:18 vložil Jaroslav Vlosovský
Kamile díky za recept a vyzkouším to. Jinak jsem rád,že nás je víc,co máme skvělé přítulky a nemusíme před nimi utíkat do lesa,či hospody.
Kamile díky za recept a vyzkouším to. Jinak jsem rád,že nás je víc,co máme skvělé přítulky a nemusíme před nimi utíkat do lesa,či hospody.
27.2.2013 19:58 vložil Kamil Plíšek
Míro vůbec nic, má denní službu :-((
Míro vůbec nic, má denní službu :-((
27.2.2013 19:45 vložil Miroslav Franěk
Vypadá to lákavě,jen jsem zvědav Kamile na to, co naservíruješ Tvé přítulce o Tvůj svátek při nedělním obědě ?!!
Vypadá to lákavě,jen jsem zvědav Kamile na to, co naservíruješ Tvé přítulce o Tvůj svátek při nedělním obědě ?!!
27.2.2013 18:57 vložil František Mlčoch
1*!
1*!
27.2.2013 16:54 vložil micinka
...jen toho jelena někde sehnat :-))
...jen toho jelena někde sehnat :-))
27.2.2013 16:53 vložil micinka
1*** skvělý recept,to zkusim:-)
1*** skvělý recept,to zkusim:-)
27.2.2013 11:43 vložil Kamil Plíšek
Jardo to si piš, že je skvělá a přítulná :-) Recept je velmi snadný, nakrájet maso na medailonky, osolit, opepřit, kdo má rád alpskou sůl, přidá alpskou, cibule na kolečka, rozdrcený česnek, případně nějakou pálivou omáčku. Naskládat do hrnce, zalít dobrým olejem, nechat chvíli uležet. Rozpálit pánev a zprudka opékat, až začne cibule sklovatět, tak přidat worchester a kečup. V této fázi se musí u toho stát a pořád míchat, aby se kečup nespálil. Až je maso propečené a cibule má tendenci na prudkém ohni černat, je hotovo. Příloha prakticky libovolná, my rádi hranolky a samozřejmě dobře vychlazené pivo. Dobrou chuť!!
Jardo to si piš, že je skvělá a přítulná :-) Recept je velmi snadný, nakrájet maso na medailonky, osolit, opepřit, kdo má rád alpskou sůl, přidá alpskou, cibule na kolečka, rozdrcený česnek, případně nějakou pálivou omáčku. Naskládat do hrnce, zalít dobrým olejem, nechat chvíli uležet. Rozpálit pánev a zprudka opékat, až začne cibule sklovatět, tak přidat worchester a kečup. V této fázi se musí u toho stát a pořád míchat, aby se kečup nespálil. Až je maso propečené a cibule má tendenci na prudkém ohni černat, je hotovo. Příloha prakticky libovolná, my rádi hranolky a samozřejmě dobře vychlazené pivo. Dobrou chuť!!
27.2.2013 09:04 vložil Lubomír Prokeš
Moc pěkný pohled, taky bych rád ochutnal 1****
Moc pěkný pohled, taky bych rád ochutnal 1****
27.2.2013 08:41 vložil Michael Brož
1***
1***
27.2.2013 07:35 vložil Jaroslav Vlosovský
Kamile ty tohle sám? No to tedy fakt skvělé.Nic ve zlém,ale tá tvá přítulka musí být fakt moc skvělá a přítulná,když pro ni takové dobrůtky připravuješ. Ty by si se odbyl asi něčím lehčím.A co takle Jardovi poslat receptík,aby to vyzkoušel.
Kamile ty tohle sám? No to tedy fakt skvělé.Nic ve zlém,ale tá tvá přítulka musí být fakt moc skvělá a přítulná,když pro ni takové dobrůtky připravuješ. Ty by si se odbyl asi něčím lehčím.A co takle Jardovi poslat receptík,aby to vyzkoušel.
27.2.2013 07:16 vložil Kamil Plíšek
Františku jen jednu lehkou americkou omáčku pro sebe, vařil jsem hlavně pro přítulku, vrátila se celá hladová z celodenní služby, ona pálivé zas tak moc nemusí, tak proč jí neudělat radost.
Františku jen jednu lehkou americkou omáčku pro sebe, vařil jsem hlavně pro přítulku, vrátila se celá hladová z celodenní služby, ona pálivé zas tak moc nemusí, tak proč jí neudělat radost.
27.2.2013 05:56 vložil Josef Vršan
Vypadá to dobře - tak doborou chuť 1*
Vypadá to dobře - tak doborou chuť 1*
26.2.2013 23:28 vložil František Mlčoch
Ty Kamile,už mě ne..r.Kdo se na to má dívat!Jakou pálivou pastu použils dnes večer?Jaké číslo na stupnici pálivosti?
Ty Kamile,už mě ne..r.Kdo se na to má dívat!Jakou pálivou pastu použils dnes večer?Jaké číslo na stupnici pálivosti?
26.2.2013 22:15 vložil Jiří Lengyel,starší
Kurník,Vy si"žerete"my měli k večeři narychlo sekanou z krámu....:-))
Kurník,Vy si"žerete"my měli k večeři narychlo sekanou z krámu....:-))
Chcete-li hlasovat nebo napsat komentář k této fotce, musíte být přihlášeni.