ZMRZLINA ŠTARNOV  |   NAFTA ŠTARNOV  |   VEJCE ŠTARNOV  |   MAKRELA ŠTARNOV  |   MYSLIVOST a LOVECTVÍ
15 let s Vámi
Diskuze Nástěnka Články Fotky Videa Odkazy Kalendář Myslivecký obchůdek Inzerce
Vyhledávání


Přihlášení
Nejlepší fotografie
Fotografie
Fotografie desetiletí

úlovky (ČR, SR)

Daniel
Daniel
vloženo: 9.12.2015 19:10
autor: Daniel Pavlík

úlovky (svět)

Sibiř
Sibiř
vloženo: 1.9.2017 20:46
autor: František Strnad

trofeje

srnci
srnci
vloženo: 29.10.2013 18:46
autor: Roman Dudek

zvěř v přírodě

Sele
Sele
vloženo: 1.6.2016 08:30
autor: Děda z lesa

zbraně

Brno Super
Brno Super
vloženo: 27.2.2012 21:59
autor: Trlifaj Vladimír

fotopast

...
...
vloženo: 10.9.2013 19:16
autor: Josef Cimerman

myslivecké umění

Plastické obrazy se mně moc líbí
Plastické obrazy se mně moc líbí
vloženo: 30.3.2020 20:40
autor: Jiří Netík
Statistika
  • 236551 fotek (0 dnes)
  • 8135 videí (0 dnes)
  • 332 odkazů (0 dnes)
  • 9190 inzerátů (0 dnes)
  • 288 diskuzí (0 dnes)
  • 753034 komentářů fotek (0 dnes)
  • 12960 komentářů videí (0 dnes)
  • 3319590 hlasování fotek (1 dnes)
  • 56721 hlasování videí (0 dnes)
  • 38253 registrovaných uživatelů
    0 dnes nových, 2 online

Připomínky a názory
Fotografie
« novější fotostarší foto »

Před další lečí

vložil: Radim Kosina
vloženo: 9.1.2013 11:51
zobrazeno: 2959x
hodnocení: 8 hlasů



Komentáře:

10.1.2013 10:48 vložil Jakub Pechlát
u nás taky buřty klasicky,ale byl sem na naháňce v Kasejovicích a tam nám naservírovaly pečenej bůček na cibulce a chlebem...to bylo žrádlo,ale problém byl jít na další leč :-D
9.1.2013 19:25 vložil Kamil Plíšek
Také jsme měli tlačenku, dokonce z divočáka, máme ve sdružení šikovného kuchaře, ale studená tlačenka v zimě, to není ono. Honzo teplou sekanou měli na honě na Ročově a bylo to super, přivezli to ve várnici horké a všem to přišlo k chuti. Ale co chodím po různých akcích, tak jednoznačně vedou opékané vuřtíky nebo klobásy.
9.1.2013 16:36 vložil Lubomír Prokeš
Kamarádi, my na mysl. ples zabíjíme prase,část masa a bůček vyudíme, co se nesní jde do mrazáku,stejne jitrnice, jelítka, tlačenka a pak na brigádách a honech se takové pohoštění sejde, jen se dokoupí čerstvý chleba a do termo se dá čaj a káva a naše zlatá děvčata upečou buchtu nebo bábovky na smlsnutí ke kafi před začátkem honu.
9.1.2013 15:19 vložil J. Král
Kolega jednou připravil vařené uzené s chlebem a okurkou. Jednoduché, dobré a teplé. Uzené dovezl je ve várnicích na čaj.
9.1.2013 14:28 vložil Daniel Jahoda
Někde se servíruje i svíčková.
9.1.2013 14:26 vložil František Mlčoch
Ještě tlačenku a jetrnicovou s chlebem,Kamile...
9.1.2013 14:10 vložil Jan Matějka
Kamile, táta byl někde na honě a tam měly na valníku starou vykuchanou lednici,která sloužila jako termobox a z ní o svačinu vyndaly šišky sekaný :D
9.1.2013 12:50 vložil Kamil Plíšek
Jedí čeští myslivci o svačině něco jiného, než pečené vuřty? Ne že by to u nás bylo jiné, ale při pohledu na fotografie zde mě to docela zajímá?

Chcete-li hlasovat nebo napsat komentář k této fotce, musíte být přihlášeni.